Epi podcast #2

S Marií Jurkovou jsme si povídaly o vaření bez cukru, lepku a mléka. O tom, co jí k tomuto směru motivovalo, jaké byly její začátky, co bylo nejtěžší a zda se vůbec nechá v Itálii plné těstovin, pizz a sýrů, kde Marie žije, takto stravovat. 

Marie je autorkou kuchařky Chutně bez lepku, mléka a cukru a společně jsme si pro vás připravily na 3 dny zvýhodněné balíčky na obě naše kuchařky. Balíček tištěných kuchařek najdete zde a balíček e-booků zde. Věřím, že vám udělají radost.

Ať se vám podcast krásně poslouchá a je vám inspirací k lepšímu stravování.

Odkaz na podcast najdete tady.

Miluji zdravý životní styl. Mou největší vášní je epigenetika, která naprosto změnila můj život. Díky tomu dnes vím, jak sebe a své nejbližší udržet ve zdraví a jaké potraviny jsou pro každého z nás ty nejvhodnější. Ukazuji lidem, jak vzít zdraví do vlastních rukou a být sami sobě lékařem. Jsem autorkou e-booku zdarma 9 tipů, jak si udržet či navrátit zdraví aneb epigenetika v praxi a také Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy . Můj příběh si můžete přečíst zde >>.

Odeslat komentář

Coleus forskohlii - zaklínadlo na hubnutí
10 tipů, jak se (začít) hýbat