Epi podcast #1

S Pavlem Chánem  jsme si povídali o zdravém jídle, o tom, jak on sám ho vnímá, co je pro něj nejdůležitější, kde hledá inspiraci a zda je vždy důsledný. Probrali jsme rozdíly mezi konvenčními, bio a

biodynamickými potravinami. A také nám prozradil, co za jedinečný projekt v oblasti zdravé výživy

chystá. Máte se na co těšit.

Odkaz na podcast najdete tady.

Miluji zdravý životní styl. Mou největší vášní je epigenetika, která naprosto změnila můj život. Díky tomu dnes vím, jak sebe a své nejbližší udržet ve zdraví a jaké potraviny jsou pro každého z nás ty nejvhodnější. Ukazuji lidem, jak vzít zdraví do vlastních rukou a být sami sobě lékařem. Jsem autorkou e-booku zdarma 9 tipů, jak si udržet či navrátit zdraví aneb epigenetika v praxi a také Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy . Můj příběh si můžete přečíst zde >>.

Odeslat komentář

Říjnové aktuality
10 tipů jak na vývar