RECEPT – Kroupy s bryndzou

Jak jsem již zmiňovala v tomto článku, tak kroupy jsou vcelku opomíjenou superpotravinou. A to je škoda, a tak vám přináším tento jednoduchý a skvělý recept pro inspiraci.

Budete potřebovat:

– Libovolné menší kroupy (já použila ječné)

– Brynzu

– Cibuli

– Česnek

– Uzené tofu

– Sůl

– Pepř

– Polniček

– Olivový nebo kokosový olej

Postup je následující:

Nejdříve si uvaříme kroupy podle návodu. Mezitím si připravíme pánev, na které na rozehřátém oleji osmažíme nakrájený česnek a cibuli. Jakmile začnou sklovatět, přidáme uzené tofu, které jsme předem nakrájeli na kostky.

Do uvařených krup přimícháme brynzu a posypete připravenou směsí. Na závěr ozdobíme polníčkem.

 
Dobrou chuť a dejte mi vědět, jak vám chutnaly. 😊

Miluji zdravý životní styl. Mou největší vášní je epigenetika, která naprosto změnila můj život. Díky tomu dnes vím, jak sebe a své nejbližší udržet ve zdraví a jaké potraviny jsou pro každého z nás ty nejvhodnější. Ukazuji lidem, jak vzít zdraví do vlastních rukou a být sami sobě lékařem. Jsem autorkou e-booku zdarma 9 tipů, jak si udržet či navrátit zdraví aneb epigenetika v praxi a také Kuchařky #bezcukru #bezlepku #bezlaktózy . Můj příběh si můžete přečíst zde >>.

Odeslat komentář

Hostem v Podcastu Inventura na duši
Kroupy: Skrytý superfood v našich kuchyních